Növényi csevegés: Dena Harris, a Paleo Vegetarian Diet

Növényi csevegés: Dena Harris, a Paleo Vegetarian Diet

szerzője

julia: A együttélés pozitív hatásainak számos szempontja van.

Először az étkezés minősége. Nagyon ritka kivételével az otthoni étkezés táplálóbb lesz, mint egy étteremben történő kiszállítás vagy étkezés. Egy egyszerű otthoni étkezés szinte mindig kevesebbbe kerül, jobb tápanyagprofilja lesz, és alacsonyabb a só és a tartósítószerek – és véleményem szerint finomabb!

Fontos a társadalmi kapcsolat, amely az ülésből származik És együtt eszik. Az asztal körül összegyűjtés az emberi civilizáció egyik leghosszabb ideig tartó hagyománya, és minden országban, minden kultúrában megtörténik. Azok a kultúrák, amelyek nagymértékben értékelik az étkezési idő társadalmi kapcsolatát, mint például a mediterrán kultúrák, gyakran egészségesebb, élénkebb populációkkal rendelkeznek. Azokkal az emberekkel, akiket legjobban törődünk. Ez egy olyan környezet, ahol a gyerekek annyit tanulnak arról, hogy a szüleik hogyan kommunikálnak egymással, milyen viselkedést fogadnak el és nem, és hogyan fejezzék ki az érdeklődést egymás iránt. A gyerekek annyit tanulnak, hogy figyelik, hogy szüleik és testvéreik hogyan navigálnak a nap küzdelmeiben és sikereiben. Az együttélés kritikus alapot képez a családi kapcsolatról. A családi ételek önmagukban nem védik meg gyermekeinket ezektől a kérdésektől, de lehetővé teszik számunkra, hogy behangoljuk és reagáljunk a növekvő gyermekeink változó érzelmi állapotaira. Együtt a nap végén a hanyatláskor? Mi a jelentősége ennek az egészségnek?

julia: Azok a tényezők, akiket látok, a leginkább az étkezési idő hatása:

hosszú ingázási idő. Ha egy szülő, vagy a szülők nem érkeznek haza 18: 30 -kor. vagy később a Dinnertime gyakran széttöredezett. Ha a baseball -gyakorlat 17:00 órától indul. 7:00 óráig, ez gyakran azt jelenti, hogy a családok külön esznek (és a testvérek a Park Snack bárban!). Szakmai igények. Gyakran látom, hogy a szülőknek addig kell dolgozniuk, amíg jóval étkezési idő után meg kell szakítani az ételeket, hogy hívásokat kezdeményezzenek, vagy szövegeket válaszoljanak. Noha nagyszerű lehet, ha bárkit is elérhetünk, bármikor szöveggel vagy hívással, ez azt is jelenti, hogy szándékosan kell lennünk, ha minden mást várunk, miközben megosztjuk az étkezést a családunkkal.

Az egészség szempontjából Általános tendenciát látok, hogy a fragmentált ételeket (és különösen az otthonon kívüli több ételt) enni a családok, amelyekben több problémája van a magas koleszterinszint, a prediabeták és a nem kívánt súlygyarapodás esetén.

Sharon: Milyen stratégiákat alkalmazhatnak a szülők, hogy gyakrabban tudják összegyűjteni családjuk összegyűjtését? Állítsa be mindenki számára a szokást-hogy az együtt étkezés kivétel, nem pedig a szabály! Noha ez eleinte nehéz lehet, mindenkit megtanít, hogy tartsa ezt az időt szent. A gyerekek nagyon szeretik – és szükségük van arra, hogy oszthatatlan figyelmünket kapjuk. És szeretjük – és szükségünk van – övék! Ez egy esély arra, hogy megvitassák a hét ütemtervét, ki van körül, milyen tevékenységek történnek, és mikor kell a vacsora minden este, hogy a legtöbb embert az asztal körül kapja. Ez szintén remek alkalom az étkezési tervre és a gyerekek hozzájárulására a héten. , növényi alapú ételek családjuk számára?

julia:

tervek előre! Használja a „Családi találkozó” tippet a hét tervezési témáinak lefedésére – különösen az ételek. Az előre gondolkodásra fordított idő hatalmas osztalékot fizet – Sokkal nehezebb kreatív lenni, ha éhes vagy, és hazautazik a munkából! Annyira, hogy összehúzzuk a vacsorát, amikor az összetevők ott vannak, és előre felkészülnek.PREP előre! Még csak szeletelve a zöldségeket az éjszakára. Kérdezze meg a gyártókat, hogyan eszik az általuk eladott ételeket. Mindig úgy találom, hogy nagyszerű trükkök vannak arról, hogyan lehet a legjobb ízt a friss zöldségekből és gyümölcsökből, sok zavar nélkül! Készítsen levest minden héten. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy felhasználja a hűtőszekrényben lévő zöldségeket, és valami kiadós és meghívó ételeket és snackeket készítsen. Ezek népszerűsége növekszik, és sok időt takaríthat meg, és sok olyan lehetősége van, amely megfelel a vegetáriánus, gluténmentes vagy vegánnak. Az osztályos paradicsomleves egy egyszerű növényi alapú kapocs, amely egyáltalán nem tart időt Egy azonnali edény. A sok konzerv (vagy friss) bab kéznél van, azt jelenti, hogy az étkezés kiadós alapja elérhető. Ez a nyomásfőző (például az Instapot) népszerűségének egyik legnagyobb előnye. A friss babnak nincs szüksége órákra a főzéshez! Farro – az egyik kedvenc teljes kiőrlésem. Szeretek egy nagy tételt előzetesen főzni, kisebb tételekké válni, és fagyasztva vagy konzerv paradicsomot. Ezek lehetnek a gyors házi tészta szósz, a paradicsomleves vagy a vegetáriánus chili alapja. Annyira sokoldalúak. Frozen gyümölcs-reggel acélvágó zab tetejére kötelező. A málna és a vadon élő maine áfonya a kedvencem. Frozen zöldségek-edamame bab, borsó és kukorica mindig a fagyasztómban vannak. ?

Julia:

Farro pirított zöldségekkel (például hagyma, bors, cukkini) tofu saláta -csomagolás reszelt sárgarépa gabona quesadillas -szal és avokádóval

sharon: Hogyan lehet a szokás, hogy családokat hozhasson a családok hozására. A napi egy egészséges étkezés kitalál során együttesen hatást gyakorolnak az életre? Annyit tanulunk egymásról, ha figyelmet fordítunk, behangolunk és találkozunk egymással, ahol napjainkban vagyunk. Biztonságos és nyitott teret teremt a beszélgetéshez – vagy nem. Lehet, hogy időnként vicceket mondhat, vagy felzárkózhat a hírekkel. Vagy álmodjon az ideális vakációról. Viszonylag) ésszerű. A koleszterin -rendellenességek, prediabeták és gyermekkori elhízás miatt a betegek kezelésének évei motiválták őt az Amerikai Kulináris Intézet felgyorsított kulináris művészeti tanúsítványának programjába, ahol kitüntetéssel végzett. Azóta Julie számtalan családnak segített a tű mozgatásában, hogy szándékosabbá váljon az étkezésük iránt, miközben fenntartható és hatásos életmód -változásokat alakít ki. Julia élénk gyermekkori súlykezelési gyakorlatot tart fenn a Palo Alto Medical Foundationnél, és gyakorlati kulináris orvosi órát vezet a Stanfordi Egyetemi Oktató Konyhában. Julia orvosi diplomáját a Dartmouth Medical School-ban szerezte, és gyermekgyógyászati rezidenciáját fejezte be a Dartmouth-Hitchcock Medical Center-ben, ahol őt választották. Gyógyszert él és gyakorol Palo Altóban, ahol sok receptjét a férjén és két fiúnak teszteli, akiknek szerencsére kalandos étvágya és őszinte véleménye van. Megtalálhatja Julia-t a Facebookon és az Instagram-on. -Rain Tortillas1 evőkanál olívaolaj1 Kis sárga hagyma, kockás3 szegfűszeg fokhagymás, darált2 teáskanál chili por1 teáskanál füstölt paprika2 csésze rázkott karfiol ½ csésze vízfekete babot, levezethető és rinsed1 képes kockáztatni tomhero -t, Juice ½ teaspoon kosher -sós peeket 1. Készítse el az összes öntetet, és állítsa be az asztalra az egyes tálakban. Melegítsen egy pirított serpenyőt közepes lángon. Adj hozzá olajat. Amikor az olaj csillog, adjunk hozzá hagymát és pirítsuk át az áttetszőig, kb. 5 percig. Adjunk hozzá fokhagymát és pirítsuk még egy percet. Adjunk hozzá chili port és füstölt paprikát. Keverje hozzá, amíg illatos, 1-2 percig.

4. Adjon hozzá karfiolot és vizet. Főzzük, időnként keverve, amíg a víz elpárolog és a karfiol lágyul, kb. 5 percig. Adjunk hozzá babot, paradicsomot, sót és borsot keverjük és főzzük 15 percig, amíg a paradicsomból folyékony folyadék elpárolog, és az elegyet átfedik. Kóstolja meg és adjon hozzá még több sót és borsot, ha szükséges.

5. Tálaljuk a fűszeres babot és a karfiol keveréket meleg tortillákban, és engedje meg, hogy mindenki az asztalnál öltözzön. Étkezés és a Rewardsget főzése a gyerekeivel (a növényi üzemmód)

Szakértői interjúk | Blog | Táplálkozás, egészség, wellness megtekintés megjegyzésekhez

Hagyjon egy választ. Az e -mail címet nem teszik közzé. A szükséges mezőket jelölve *

Mentse el a nevemet, az e -mailt és a weboldalt ebben a böngészőben a következő alkalommal, amikor kommentálom

Növényi csevegés: Dena Harris, a Paleo Vegetarian Diet című szerzője

Sharon Palmer

közzétett 2015. augusztus 12 -én

Frissítve 2020. október 13 -án

· Recept

Nagyon izgatott vagyok, hogy Dena Harris a blogomban van ! Dena fitnesz szeretője és a Paleo Vegetarian Diet: útmutató a fogyáshoz és az egészséges életmódhoz. Népszerű hangszóró, és egész évben tanít műhelyeket. Követheti őt a Facebookon, a Twitteren és a LinkedIn -en, hogy megkapja a legújabb frissítéseit. Különösen érdekel, hogy Dena-val beszéljünk egy paleo-stílusú vegetáriánus étrendről. Kérjük, magyarázza el filozófiáját arról, hogy miként lehet kombinálni ezt a két étrend -mintát? Az indítók számára a paleo közösség sokkal közelebb áll, mint a nagyközönség olyan dolgokra, amelyek fontosak a vegetáriánusok számára, például az állatok humánus kezelése, az egész friss ételek, amelyek nélkül vegyszerek vagy antibiotikumok, és a zöldségeket táplálkozásuk alapjául szolgálnak. Az egyetlen leválasztás a paleo vegetáriánusok (PV) a fehérje nem holttermékeire támaszkodnak, míg a tiszta paleoisták a húshoz fordulnak. De igen, látom, hogy az emberek miért nehezen tudják kombinálni a kettőt. Olyan ez, mint a „dekaf kávé”. Feladtam egy oldalt a Facebookon, és elindítottam egy weboldalt, amelyben azt gondolom, hogy kapcsolatba lépni fogok, tudod, a másik három ember, aki ezt akarta tenni. Ehelyett elárasztották az e -maileket és az embereket, akik kérdéseket tettek fel, és arra gondoltam, hogy nagyon hasznos lenne, ha van egy könyv odakint, hogyan kell ezt megtenni. Aztán olyan voltam, mint: „Hé! Író vagyok … ”

Tudna -e adni nekünk néhány kedvenc tippet arról, hogyan lehet bemutatni az ilyen életmódot?

Légy kedves magaddal. A PV drámai változás néhány ember számára, és a hátsó csúszás várható. Három lépés előre, két lépés hátra még mindig mozgatja az utat. Egyszerű dolgok, amelyeket megtehetsz az átmenet megkönnyítése érdekében: • Menj át a könyvben körvonalazott szekrényt. A kísértés könnyebb ellenállni, ha nem a házban van. • Egyél ugyanazokat az ételeket újra és újra. Az emberek hangsúlyozzák, hogy megpróbálják főzni és napi három étkezést megtervezni. Van néhány egyszerű vacsora, amelyet ki lehet dobni. • Kövesse nyomon az előrehaladást. Amikor egy új cél elérése érdekében dolgozom, vásárolok egy asztali naptárat, és a hűtőszekrényemmel támaszkodom. Minden nap eleget teszek a célomnak, egy nagy, piros „X” -et teszek a dobozba aznap. A tudomány azt mutatja, hogy ez a fajta játékfajta valóban motivál téged. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy nyolc X -et látunk egymás után, és nem akarjuk megtörni a sorozatot, tehát folytatjuk.

Milyen előnyei vannak az ilyen étkezésnek?

A PV étkezésének végső vége az, hogy jól érzi magát. Tudjuk, hogy egészséges és hasznos döntéseket hozunk, és amelyek a bőr tónusától a személyiségig és a türelemig terjednek. Annak ellenére, hogy sok ember a fogyás „étrendjét” keresi, valójában arra törekszünk, hogy magabiztosan mozogjunk az életünkben. Nehéz fenntartani a bizalmat, ha folyamatosan tele van önelégültséggel a rossz ételek megválasztása érdekében. A PV egy olyan út, amely lehetővé teszi a kényeztetéseket, miközben felajánlja az önbizalmat, amely abból származik, hogy tudjuk, hogy irányítjuk az ételeinket, ez nem ellenőrzi minket. nélkül?

Természetes mandulavaj, avokádó, édesburgonya, kelbimbó, karfiol. (De főleg mandulavaj.)

Meg tudja osztani az egyik kedvenc receptjét a könyvedből?

gomba, tök és kelkáposzta saláta. Ez egyike azoknak a recepteknek, amelyek a név meghallgatásakor a hús szerelmeseinek ráncolják az orrát a „nyúl ételeknél”, amelyeket főzőként hívunk. Vagyis addig, amíg meg nem ízlik. Személy szerint elutasítom őket a második adagot, amíg hivatalosan bocsánatot kérnek az előítéletért. …

Szerző: A növényi alapú dietetikus · recept

Nagyon izgatott vagyok, hogy Dena Harris a blogomban van! Dena fitnesz szeretője és a Paleo Vegetarian Diet: útmutató a fogyáshoz és az egészséges életmódhoz. Népszerű hangszóró, és egész évben tanít műhelyeket. Követheti őt a Facebookon, a Twitteren és a LinkedIn -en, hogy megkapja a legújabb frissítéseit. Különösen érdekel, hogy Dena-val beszéljünk egy paleo-stílusú vegetáriánus étrendről. Kérjük, magyarázza el filozófiáját arról, hogy miként lehet kombinálni ezt a két étrend -mintát? Az indítók számára a paleo közösség sokkal közelebb áll, mint a nagyközönség olyan dolgokra, amelyek fontosak a vegetáriánusok számára, például az állatok humánus kezelése, az egész friss ételek, amelyek nélkül vegyszerek vagy antibiotikumok, és a zöldségeket táplálkozásuk alapjául szolgálnak. Az egyetlen leválasztás a paleo vegetáriánusok (PV) a fehérje nem holttermékeire támaszkodnak, míg a tiszta paleoisták a húshoz fordulnak. De igen, látom, hogy az emberek miért nehezen tudják kombinálni a kettőt. Olyan ez, mint a „dekaf kávé”. Feladtam egy oldalt a Facebookon, és elindítottam egy weboldalt, amelyben azt gondolom, hogy kapcsolatba lépni fogok, tudod, a másik három ember, aki ezt akarta tenni. Ehelyett elárasztották az e -maileket és az embereket, akik kérdéseket tettek fel, és arra gondoltam, hogy nagyon hasznos lenne, ha van egy könyv odakint, hogyan kell ezt megtenni. Aztán olyan voltam, mint: „Hé! Író vagyok … ”

Tudna -e adni nekünk néhány kedvenc tippet arról, hogyan lehet bemutatni az ilyen életmódot?

Légy kedves magaddal.


Publicado

en

por

Etiquetas: